/
  • Over Signum Interfocus

  • Signum Interfocus is opgericht in 2004 en is uitgegroeid tot één van de grootste particuliere recherche- en adviesorganisaties van Nederland.

   De medewerkers van Signum Interfocus hebben ruime ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden op 'corporate niveau'​, waarbij meestal het opdrachtgeverschap ligt bij de Raad van Bestuur, de directie en/of het hogere management. Vanuit onze expertise zijn wij in staat en van toegevoegde waarde om mee te denken en te handelen op strategisch niveau. Tot onze opdrachtgevers behoren dan ook beursgenoteerde ondernemingen, overheden en overige organisaties die behoefte hebben aan een gedegen, ervaren en kwalitatief hoogstaand onderzoeksbureau.

  • Particulier Recherchebureau

   Wij onderzoeken bedrijfsfraude, integriteitsschendingen en digitale veiligheidsrisisco’s. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het screenen van aan te stellen personeel. Signum Interfocus geeft u deze zekerheid door professioneel, betrouwbaar en integer onderzoek. Met deze uitkomsten kunt u, eventueel samen met ons, de organisatie verbeteren op gebied van integriteit.

   Signum Interfocus biedt een breed palet aan diensten aan om u bij al deze aspecten te ondersteunen en adviseren. Wij hebben daarin veel ervaring opgedaan en hebben daarvoor verschillende expertises in huis. Onze collega’s hebben veelal een breed profiel waardoor zij in staat zijn het geheel te overzien en u goed te adviseren over uw risico’s en de mogelijkheden om efficiënt en effectief maatregelen te nemen. Signum Interfocus geeft grip op integriteit.

  • Adviesbureau

   Door ervaringen en kennis  uit fraude- en integriteitsonderzoeken, kunnen wij een bijdrage leveren aan het terugdringen van fraude en niet-integer gedrag binnen organisaties. Wij willen organisaties stimuleren zich hiervoor in te zetten. Dat doen wij onder andere door het houden van inspirerende en afwisselende workshops en trainingen en het uitvoeren van Integriteit Risico Scans. Hiermee helpen wij onze opdrachtgevers hun organisatie verder te brengen, meer integer te maken en fraude te voorkomen.

   Als bestuurder, directeur of manager wilt u dat natuurlijk het liefste voorkomen, wilt u weten waar uw risico’s liggen en het bewustzijn en de meldingsbereidheid vergroten. Door goed te kijken, goed te luisteren en op basis daarvan met passende oplossingen te komen kan Signum Interfocus een bijdrage leveren aan dit proces.

  • Meer informatie

   Meer informatie vindt u op de volgende pagina's: