Signum Interfocus in de media

Signum Interfocus bij Ondernemend Nederland RTL 7

Uitzending van Ondernemend Nederland (RTL7) waarin meer over ons bedrijf wordt verteld. 

Toch niet zo’n veilige werkplek

Een geintje moet kunnen, vinden ze op de werkvloer bij een logistiek Bedrijf. Totdat er bij de vertrouwenspersoon meldingen binnenkomen van mogelijk ‘grensoverschrijdend’ gedrag.

Marcel Boekhorst

FIOD verdenkt vijftal van oplichting Breman uit Genemuiden met spookfacturen

De fiscale opsporingsdienst FIOD verdenkt vijf mannen van oplichting en verduistering van het Genemuidense installatiebedrijf Breman. De vijf zouden Breman voor zeker 1,4 miljoen euro getild hebben met spookfacturen. In dat kader deed de FIOD woensdag invallen bij drie bedrijven in Genemuiden en een woning in Zwartsluis. Signum Interfocus werd als bedrijfsrecherchebureau ingeschakeld.

Installateur Breman sleept oud-directeur en tapijtbedrijven voor de rechter

Advocatenkantoor Nysingh heeft namens Breman meerdere partijen gesommeerd vanwege de fraudekwestie voor 13 december een bedrag van 1,4 miljoen terug te betalen.  Op basis van een voorlopig onderzoek van bedrijfsrecherchebureau Signum Interfocus blijkt dat gedurende 12 jaar voor zeker 1,4 miljoen aan spookfacturen te zijn betaald aan twee tapijtbedrijven.

Opnieuw directeur geschorst bij installatiereus Breman om integriteit

Opnieuw heeft installatiebedrijf Breman, installatiebedrijf met ruim dertig vestigingen een van de grootste installateurs van het land, uit Genemuiden een directeur geschorst op verdenking van integriteitsschendingen. Het gaat om Jacco van Dam (51), directeur van de vestiging Hasselt. Breman heeft particulier recherchebureau Signum Interfocus voor het onderzoek ingeschakeld.