Executive Screening

Het screenen van leden van de raad van toezicht/commissarissen, bestuurders en directeuren vraagt extra tijd en verdieping als het gaat om het digitale onderzoek, het inwinnen van referenties en een integriteitsinterview. Daarnaast stelt het zwaardere eisen aan de gesprekspartner, als het gaat om senioriteit in gesprekken met referenten en kandidaat. Kennis van de dynamiek van organisatieprocessen en beïnvloeding en beslissing op dit niveau is vereist. Onze consultants op management- en directieniveau beschikken over jarenlange ervaring als trainer, adviseur en auditor, kennen de integriteitsrisico’s in de boardroom en spreken de taal van kandidaten op executive niveau.

Signum Interfocus heeft jarenlange ervaring met het screenen van directieleden in onder meer de bouw- en aannemerij, woningcorporatiesector, bij onderwijsinstellingen en accountancy.

Buitenland screeningen

Met onze expertise en wereldwijde netwerk kunt u ook kandidaten die woonachtig in het buitenland zijn (of dit recentelijk zijn geweest) laten screenen. Dit geldt voor kandidaten die de Nederlandse of een buitenlandse nationaliteit hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld ook screeningen worden uitgevoerd naar kandidaten die werkzaam zijn voor een buitenlandse vestiging.