/
  • U bent hier:
   Screening Achtergrondonderzoek
  • Achtergrondonderzoek

  • U wilt graag zeker weten of het beeld dat u van de beoogde zakenpartner, uw cliënt of de potentiële huurder heeft, wel klopt. Of u wilt meer informatie over de onderneming waar u zaken mee wilt gaan doen of die u misschien wel wilt overnemen.

   Om uw beslissingen te nemen op basis van juiste en volledige informatie is het vaak verstandig om een onafhankelijk achtergrondonderzoek te laten uitvoeren. Uw beoogde zakenpartner heeft wellicht tegenstrijdige belangen of is in het verleden zo negatief in het nieuws geweest dat het imago van uw organisatie gevaar loopt. Of u wilt graag meer weten over de financiële positie van potentiële partners, klanten of anderen.

   Een achtergrondonderzoek is veelomvattend. Signum Interfocus biedt daarom maatwerk onderzoek, zowel nationaal als internationaal. Wij maken deel uit van een (inter)nationaal netwerk van recherche- en onderzoeksbureaus. Binnen ons netwerk zijn partijen aangesloten met jarenlange ervaring en een uitstekende staat van dienst. Daardoor zijn wij in staat diepgaand onderzoek te verrichten en in overleg met u een onderzoeksopdracht te formuleren die voldoet aan uw specifieke behoeften.