/
  • Onze mensen

  • Het team van Signum Interfocus biedt een breed palet aan diensten aan om u bij verschillende aspecten te ondersteunen en adviseren. Wij hebben daarvoor verschillende expertises in huis. Onze collega’s hebben veelal een breed profiel waardoor zij in staat zijn het geheel te overzien. Hierdoor kunnen wij u ook goed adviseren over uw risico’s en de mogelijkheden om efficiënt en effectief maatregelen te nemen. Indien de situatie of het onderzoek er om vraagt, maken wij gebruik van strategische partners, waarbij Signum in de lead blijft. Hierdoor profiteert u als klant optimaal van de hoogste kwaliteit. Dit heeft de praktijk ruimschoots bewezen.

   Neemt u bij vragen of voor vrijblijvend advies gerust contact op met een van onderstaande medewerkers.

  • Marcel Boekhorst

   Oprichter & Algemeen Directeur

   085 489 02 06

   Als eigenaar en oprichter van Signum Interfocus heb ik mijzelf de vraag gesteld: 'Waar kom ik nou mijn bed voor uit? Wat is mijn motivatie en waar geloof ik in?'. Met mijn kennis en achtergrond vanuit de opsporingsdiensten en een onwrikbaar geloof in een rechtvaardige en eerlijke wereld, wil ik met mijn bedrijf een bijdrage leveren aan dit gedachtegoed. Daarom doe ik wat ik doe.

   Ik wil bestuurders en medewerkers bewust maken van integriteit- en frauderisico’s binnen organisaties en in geval van fraude onderzoek doen. Vertrouwen in de organisatie, in mensen en in systemen is goed. Maar waarop is dat vertrouwen gebaseerd? Hoe beter de informatiepositie over deze zaken, hoe gefundeerder het vertrouwen. Signum Interfocus geeft zekerheid door professioneel, betrouwbaar en integer onderzoek en advies. Met de uitkomsten van onze inzet en betrokkenheid kunt u, eventueel samen ons, de integriteit binnen uw organisatie bevorderen.

   Ik heb Signum Interfocus gebouwd op dit gedachtegoed. Op grond van een intrinsieke motivatie, gecombineerd met kennis en ervaring ben ik met de medewerkers van Signum Interfocus in staat om bestuurders en leidinggevenden te inspireren, te motiveren en te faciliteren om werk te maken van een integere organisatie. 

   Dit is waar ik voor sta en ga. Dat is waar Signum Interfocus voor staat. Ik ben trots op mijn medewerkers die dag en nacht in de weer zijn om hier inhoud  aan te geven.

  • Ide Ruijter

   Managing Consultant

   085 489 02 06

   Integriteit is een onderwerp dat sterk bij mij past. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel en ben van nature kritisch op hen die ten koste van anderen voor eigen gewin gaan. ‘Fair play’ is iets waar ik veel waarde aan hecht. In sport, in de maatschappij en in zakendoen.

   In mijn rol als Managing Consultant bij Signum Interfocus haal ik veel energie uit het verder professionaliseren van de organisatie op het gebied van integriteit, samen met onze opdrachtgevers. Door het houden van inspirerende en afwisselende workshops en trainingen en het uitvoeren van Fraude Risico Scans, help ik onze opdrachtgevers hun organisatie verder te brengen, meer integer te maken en fraude te voorkomen. Dat voelt goed, ook omdat ik heb gezien wat fraude kan doen met een organisatie en de mensen die daar werken.

   Als bestuurder, directeur of manager wilt u dat natuurlijk het liefste voorkomen, wilt u weten waar uw risico’s liggen en het bewustzijn en de meldingsbereidheid vergroten. Door goed te kijken, goed te luisteren en op basis daarvan met passende oplossingen te komen kan ik een bijdrage leveren aan dit proces.

  • Ton Bok

   Senior Particulier Onderzoeker

   085-4890206

   Meer informatie volgt binnenkort

  • drs. Jan Willem Middelesch

   Particulier Onderzoeker / Consultant

   085-4890206

   Als bestuurskundige (BSc, Universiteit Twente) houd ik mij bezig met de oorzaken van verschillende (maatschappelijke) problemen, het vinden van geschikte oplossingen en vervolgens de uitwerking en implementatie daarvan. Deze kennis heb ik verdiept met een minor, waarin het beheersen en voorkomen van fraude, criminaliteit en incidenten centraal stond. In de master Criminaliteit en Rechtshandhaving (MSc, Universiteit Leiden) heb ik daarnaast kennis opgedaan van de impact van criminaliteit op mensen, samenleving en de wereld. En daarmee ook voor mogelijke verbeteringen en oplossingen.

   Deze kennis pas ik bij Signum Interfocus toe in een zeer breed werkveld, met verschillende bedrijven en organisaties als opdrachtgever. Door het uitvoeren van achtergrondonderzoeken, fraudeonderzoeken en pre employment screening, maar ook door het geven van workshops en trainingen, help ik onze klanten grip te krijgen op integriteit. Integriteit zorgt namelijk niet alleen voor een goede werkomgeving en een stabiele organisatie, maar draagt ook bij aan het verbeteren van onze samenleving. Daar geloof ik in. Dat klinkt misschien idealistisch of ambitieus, maar dat is waar ik voor ga en waar ik mij elke dag voor inzet. Is dat ook uw ideaal of uw ambitie? Dan kom ik graag met u in contact.

  • Overige medewerkers

   Informatie over onze overige medewerkers plaatsen wij, mede gelet op hun werkzaamheden, niet herkenbaar op onze website.