Organisatie

Signum Interfocus is een recherche- en adviesbureau dat organisaties helpt om hun weerbaarheid tegen integriteitsschendingen en fraude te vergroten. Ook voeren we fraude- en integriteitsonderzoeken en Pre –Employment Screeningen uit.

Functie

Als medewerker van het team screening doe je op discrete maar grondige wijze, onderzoek naar de achtergrond en het werkverleden van kandidaten binnen een sollicitatietraject die Signum Interfocus uitvoert in opdracht van haar klanten. Je houdt telefonische interviews met referenten en neemt integriteitsinterviews af met de sollicitanten. Je analyseert de uitkomsten van je onderzoek en geeft je bevindingen weer in een rapportage. Gedurende het screeningsproces onderhoud je telefonisch en per e-mail, contact met opdrachtgevers en de sollicitanten.

Kennis en ervaring

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding en beschikt over enkele jaren werkervaring in een zakelijke werkomgeving, bij voorkeur een administratieve functie en/of een functie waarin werving & selectie of personeelszaken onderdeel uitmaken van je dagelijkse werkzaamheden.

Competenties

Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en kunt snel schakelen tussen verschillende dossiers en werkzaamheden. Ook ben je analytisch sterk, flexibel, accuraat en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Tot slot beschik je over een vlotte en nauwkeurige typvaardigheid.

Ons aanbod

Je krijgt een interessante en verantwoordelijke functie binnen een uitdagende en dynamische werkomgeving. Daarnaast krijg je een passend salaris (inschaling afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties). Deze functie is voor 20 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen, de standplaats is Oosterbeek (nabij Arnhem). Om je verder te ontwikkelen in deze functie, zullen we je intern opleiden.

Reageren

Interesse? Reageer dan door je motivatiebrief en cv uiterlijk voor 1 december te sturen naar info@signum-interfocus.nl. t.a.v. de heer M. Boekhorst (directeur). Een pre employment screening en eventueel een geschiktheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.