Organisatie

Signum Interfocus is een recherche- en adviesbureau dat organisaties helpt om hun weerbaarheid tegen integriteitsschendingen en fraude te vergroten. Ook voeren we fraude- en integriteitsonderzoeken en Pre –Employment Screeningen uit.

Functie

Als medewerker van het bureau screening doe je op discrete maar grondige wijze, onderzoek naar de achtergrond en het werkverleden van kandidaten binnen een sollicitatietraject die Signum Interfocus uitvoert in opdracht van haar klanten. Je houdt telefonische interviews met referenten en neemt integriteitsinterviews af met de sollicitanten. Je analyseert de uitkomsten van je onderzoek en geeft je bevindingen weer in een rapportage. Gedurende het screeningsproces onderhoud je telefonisch en per e-mail, contact met opdrachtgevers en de sollicitanten.

Kennis en ervaring

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en beschikt over enkele jaren werkervaring in een zakelijke werkomgeving, bij voorkeur in een HR functie of een functie waarin werving & selectie onderdeel uitmaken van je dagelijkse werkzaamheden.

Je hebt kennis van sollicitatieprocessen, organisatiestructuren en kent op hoofdlijnen de inhoud van de meest voorkomende functies binnen organisaties.

Competenties

Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en kunt snel schakelen tussen verschillende dossiers en werkzaamheden. Ook ben je analytisch sterk, flexibel, accuraat en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in staat om op basis van je persoonlijkheid mensen voor je te winnen en kunt goed samenwerken. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en het beheersen van de Engelse taal, tenminste op conversationeel niveau, is een pré. Tot slot beschik je over een vlotte en nauwkeurige typvaardigheid.

Ons aanbod

Je krijgt een interessante en verantwoordelijke functie binnen een uitdagende en dynamische werkomgeving. Daarnaast krijg je een passend salaris (inschaling afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties). Deze functie is voor 20 – 24 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen, de standplaats is Oosterbeek (nabij Arnhem). Om je verder te ontwikkelen in deze functie, bieden we een opleiding aan waarin je de fijne kneepjes van het screeningsvak leert. Ook wordt je opgeleid tot Particulier Onderzoeker, waartoe je een examen aflegt bij de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB).

Reageren

Interesse? Reageer dan door je brief en cv uiterlijk 1 mei te sturen naar info@signum-interfocus.nl t.a.v. de heer M. Boekhorst (algemeen directeur). Een pre employment screening en eventueel een geschiktheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.