Dreigings- en risicoanalyse bouwplaats en bouwplaatsbeveiliging

Mobiele beveiliging

Heeft u tijdelijke beveiliging nodig voor uw (bouw) terrein of (leegstand) vastgoed? Wij verhuren tijdelijke mobiele beveiligingsoplossingen met dezelfde kwaliteit als een vast camerasysteem tegen een scherpe prijs. Aanvullend kunt u gebruik maken van onze dreigings- en risicoanalyse.

Dreigings- en risicoanalyse

Bij een risicoanalyse worden bedreigingen benoemd en in kaart gebracht (denk aan omgevingsfactoren, vormen van criminaliteit in relatie tot het te beveiligen goed etc.). De bedoeling van een risicoanalyse is dat er na de analyse wordt vastgesteld op welke wijze de risico’s beheerst kunnen worden, of teruggebracht tot een aanvaardbaar niveau. Daarbij wordt naast een risicoanalyse ook een kosten- en batenanalyse uitgevoerd (wat moet er worden beschermd). U krijgt hiervan een beveiligingsplan en een advies met betrekking tot het te plaatsen beveiligingssysteem.

Co-makership met kwaliteit

Signum Interfocus (particulier recherchebureau met een vergunning van het Ministerie van Justitie & Veiligheid) en Alarmrent (VEB-gecertificeerd beveiligingsbedrijf) zijn twee bedrijven die elkaar op het gebied van beveiligingsadvies en uitvoering volledig aanvullen en al jaren samenwerken op het gebied van criminaliteitsbestrijding en beveiliging. Hierbij bieden wij een intelligent beveiligingssysteem van hoge kwaliteit en uiterst betaalbaar, genaamd SmartGuard. Tevens heeft u de mogelijkheid om bij incidenten met een vermoedelijke interne betrokkenheid terstond een onderzoek te laten instellen.

SmartGuard opvallend

Opvallende, preventieve beveiliging met de Cameramast

Wilt u dat de beveiliging van uw bouwplaats goed zichtbaar is? Dat kan met de opvallend aanwezige Cameramast . De Cameramast is een camera-alarmsysteem dat 360 graden rondom zicht heeft en is uitgerust met SmartGuard cameradetectoren met een detectiebereik van 20 meter rondom. De beveiligingscamera’s zijn duidelijk zichtbaar, waardoor de Cameramast ook een preventieve werking heeft. Extra voorzieningen zijn niet nodig; de Cameramast functioneert volledig autonoom. Te huur vanaf 50 euro per week.

SmartGuard onzichtbaar

Wilt u uw bouwplaats onzichtbaar beveiligen? Dan is SmartGuard uw oplossing. SmartGuard werkt met onopvallende, ingebouwde camera’s en is uitgerust met bewegingssensoren en een eigen stroomvoorziening. Zodra de sensoren beweging waarnemen, start de camera een beeldopname van enkele seconden. Elk incident dat zo op film komt, wordt onmiddellijk doorgestuurd naar de grootste meldkamers van Nederland.

Proefplaatsing: probeer één maand gratis

… en laat ons ook ú overtuigen! Ontdek net als al meer dan 200 andere bouwondernemers de voordelen van dit slimme beveiligingssysteem. U vraagt de eenmalige proefplaatsing aan en wij zorgen voor de rest. Na de proef bent u nergens toe verplicht, maar ervaring leert ons dat u na een maand niet meer zonder wilt.

Wat krijgt u

  • een schouw op locatie
  • indien gewenst een risico- of dreigingsanalyse van de bouwplaats en zijn omgeving, inclusief een maatwerk beveiligingsplan
  • tot 1 maand een gratis proefopstelling
  • het plaatsen van de detectie maatregelen op een effectieve en snelle manier
  • goedkopere oplossing dan alle andere bouwplaats beveiligingssystemen
  • mogelijkheid om bij incidenten met een vermoedelijke interne betrokkenheid terstond een onderzoek te laten instellen