Tijdens de fraudeonderzoeken, adviestrajecten en trainingen die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd, hebben wij gezien dat integriteit nog niet zo’n eenvoudig thema is. Wat voor de één geen probleem is, leidt bij een ander tot gefronste wenkbrauwen. Ook is er een groot ‘grijs gebied’ en onder bepaalde omstandigheden blijken ook integere mensen, niet-integere dingen te doen. Dikwijls kunnen kleine wijzigingen in de situatie, leiden tot een ‘kantelpunt’ van wat als wél of juist niet integer wordt gezien.

Wat er in een training integriteit aan bod komt

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de dynamiek van integriteitsdilemma’s, stelt Signum Interfocus voor de ‘Week van de Integriteit’ een mini e-learning Integriteit beschikbaar. In deze e-learning laten we deelnemers kennis maken met een aantal integriteitsdilemma’s. Bij het kiezen van verschillende antwoordmogelijkheden verschijnen vervolgvragen en consequenties. Hierdoor krijgt u een beeld van de impact van uw keuzes en van uw eigen integriteit.

Klik hier om naar de mini e-learning integriteit te gaan

Een training integriteit? Grip op uw bedrijf

Door een actieve aanpak te hanteren houdt u grip op de integriteit binnen uw organisatie. En natuurlijk kunt u er ook aan werken om uw organisatie bewuster te maken binnen dit domein in vele niveaus. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Signum Interfocus hierbinnen aanbiedt? Dan bieden wij u aan om eens geheel vrijblijvend met ons te sparrenSparren. U deelt uw vraagstuk en we zoeken samen met u naar passende mogelijkheden en oplossingen.